keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukuun 23. päivä, aatonaaton uintitreeni

Kaikkien joulukiireitten keskellä kävin tänään uimassa. Kiireitä on tänään jotenkin ihmeen paljon ollut vaikka en mitään erityistä jouluksi laitakaan. 

Menin Tampereen Tesomalle eli Tessulle uimaan. Se on kivoin halli näillä nurkilla. Tosin Hervannan ja Ylöjärven uimahalleissa en ole koskaan käynyt, pitäisi ottaa oikein asiakseen tutustua. Pyynikillä on ahdasta ja Nokialla on kylmää vettä. Kalevan uimahallissa en olekaan käynyt remontin jälkeen, se ei oikein koskaan osu matkan varrelle vaan sinne pitäisi erikseen mennä. Siellä olisi kyllä 50 metrin allas, siinä olisi mukava pitkästä aikaa uida.

Tesomalla olikin mukavasti tilaa uida, suuren osan treenistä sain olla ihan itsekseni, mutta kyllä sinne muutama muukin eksyi, tuttujakin :)

Tein treenin, jonka viime talvena nimesin inhokiksi. Siinä uidaan 2400 metriä nousevalla vauhdilla. Viime vuonna muuten kirjoittelin tästä samaisesta treenistä ihan samoihin aikoihin joulukuussa. Treeni on sellainen, että aluksi en ehtinyt sitä seuran tunnin uintivuorolla tehdä, vaan se jäi kesken. Nykyään se menee (ainakin rauhallisissa olosuhteissa ja jos en jää suustani kiinni) alle tuntiin. Tänäänkin se meni alle tuntiin, itse asiassa taisi tulla paras aika ikinä, 58:30. Ajassa ei paljon eroa marraskuussa uimaani edelliseen ennätysaikaan ole, mutta keskisyke oli nyt 5 pykälää alempi. Kädet olivat maanantain salitreenistä vielä kipeät ja olokin oli tosi väsynyt joten odotukset eivät olleet suuret. Olosuhteisiin nähden olen siis kyllä oikein tyytyväinen. Ihan kivuttomasti se meni. Eikä se oikeasti ole enää inhokkitreeni, mutta nimi on tainnut sille treenille pysyvästi jäädä :)

Treenin jälkeen tyytyväinen ihminen.

Uin treenin jälkeen vielä loppuverraakin rauhassa niin, että tuli uitua kaikkiaan 3000 metriä. En olekaan näin pitkää matkaa uinut kuin viimeksi heinäkuussa Ironmanilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti