perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulukuun 25. päivä, sauvakävelyn huumaa

Eilen, jouluaattona, pyöräilin tunteroisen. Jos olisi ollut aikaa, olisin pyöräillyt pidempäänkin, sillä sää oli ihan täydellinen:
Aurinko paistoi, ei satanut eikä ollut kylmä. Ajellessani törmäsin lajitovereihin, Triathlonteam226-porukkaa oli juoksulenkillä. Juoksivat niin kovaa etten pyörällä meinannut ehtiä niin paljon edelle että olisin ehtinyt saamaan kaikki kuvaan!Tänään olikin sateinen päivä, sateiseen päivään sopi sauvakävely. Tällaiset pitkät pyhät ovat oivallisia treenaamiseen, ei ole aina työpäivää alla ennen treeniä ja pääsee päivänvalolla ulos. En koe pyhinä treenaamista mitenkään rasitteena vaan päinvastoin. Kerrankin on aikaa. Periaatteessa olisi helppo tehdä kahden treenin päiviäkin, mutta nyt olen mennyt vain yhdellä.

Sauvakävellessäkin kastui ihan riittämiin... Sain sauvakävelyyn seuraa ja parituntinen hurahti kuin siivillä, yksin se olisi tuntunut paljon pitemmältä ajalta. Sauvakävely on jotenkin hassua, se ei oikeastaan edes tunnu treenaamiselta. Satoi niin paljon ja puhuttavaa riitti ettei tullut edes kuvia juuri otettua. Tässä tärähtänyt otos tärähtäneistä triathlonisteista. Sauvakävelemällä kesäkuntoon 2016!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti