sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukuun 13. päivä, SM-sprinttikisat Himoksella 12.6.2016

12.6.2016 kisataan triathonin SM-sprinttikisa. Sprinttimatkalla uidaan 750m, pyöräillään 20 km ja juostaan 5 km. 

Kisaan ehtii vielä vuoden loppuun mennessä ilmoittautua halvimman maksukynnyksen mukaan, kannattaa nyt kliksauttaa itsensä mukaan Himoksen hulinoihin. SM-sarjojen lisäksi sprinttimatkalla voi kilpailla myös kunto- ja joukkuesarjoissa. Haasta vaikka kaverit joukkueeseen, sprinttimatkalle ehtii treenata vallan mainiosti vaikka nyt tekisi uuden vuoden liikuntalupauksen ja aloittaisi nollasta!

Täältä löytyy lisätietoa ja pääsee ilmoittautumaan.

Himoksen SM-sprintti 2015

Osallistuin viime kesänä Himoksen SM-sprinttiin, kisaa edeltävinä päivinä talkootyttönä ja kisapäivänä N40-44 -sarjan kilpailijana. Tuollainen kombo onnistuu, mutta ei varmaan luo ihan parasta pohjaa kisaamiseen. Olin huolehtinut kropan väsyttämisestä myös ajamalla Pirkan pyöräilyssä Pirkan lenkin, 217 km, viikkoa ennen sprinttikisaa. Oma meno Himoksen kisassa oli väsynyttä mutta se oli kyllä oikein hyvä treeni! Sanoisin, että olosuhteisiin nähden meni varmasti juuri niin kuin pitikin. Rahnustin sieltä kuitenkin hyvillä mielin maaliin asti viimeisille sijoituksille. Jonkun sitä sielläkin pitää olla, eihän muuten muut voisi olla parempia :)

Kisaa edeltävänä iltana reitit alkavat olla valmiita.


Kisanumerotalkoita iltapuhteiksi.

Infotilaisuus


Uintiosuus oli jännittävä, vesi oli ollut alkukesän aika kylmää ja olin sprinttiä ennen käynyt avovedessä kaksi kertaa. Uin rauhallisesti, niin että varmasti selviydyn hyperventiloimatta takaisin rannalle. Uintilenkin paluumatkalla yllätti vielä terävä aallokko joka meinasi sekoittaa pakan kokonaan, mutta sain pidettyä pääni kasassa. Niin sitä taas kerran olin vaan kovin iloinen kun pääsin vedestä pois! 

T1-vaihtoon tulossa

Pyöräosuus meni omalla painollaan, melko pian tuli selväksi mikä oli päivän pyörävauhti ja sillä menin kun en kovempaakaan päässyt. Onneksi kuitenkin edes napsun päälle kolmeakymppiä. Ehdin katsella matkalla kannustajia ja tuttuja ja ihailla nopeampien pyöräilijöitten vauhtia.

Juoksuosuus se vasta takkuiselta tuntuikin. Jalat painoivat noin tonnin ja niitä piti kuitenkin rivakasti viisi kilometriä liikuttaa. Oli se hieno hetki tulla maaliin!

Maaliintulon jälkeen suihkuun ja takaisin talkoohommiin. Vallan hauskaahan se kyllä on hyvän porukan kanssa talkoilla. Siellä backstagen puolella näkee mitä kaikkea onnistuneen kisan järjestäminen vaatii, nostan hattua ihan kaikille kisajärjestäjille, se on hieno ja haastava homma!

Omaan suoritukseen meni aikaa suurinpiirtein näin: uinti 17 minuuttia, pyörä 41 minuuttia, juoksu 25 minuuttia ja risat, loppuaika 1:27:22, sijoitus 9/10.


Iloiset kisajärjestäjät.

Yksi hieno juttu Himoksella oli se, että tapasin livenä Kunnollahanna-blogin Hannan. Käykää lukemassa tämän positiivisen pirteän liikuntaa rakastavan naisen blogia. Hannalla pysyy kynä hyvin kädessä ja hän kirjoittaa soljuvia tarinoita positiivisella sykkeellä!

Himoksen talkoohommat jatkuivat vielä seuraavana päivänä: kisa saatiin purettua iltamyöhään ja tavararoita purettiin seuraavana päivänä varastolla.


Ole paikalla sunnuntaina 12.6.2016!


1 kommentti:

  1. Oooo ihana Soile :) Oli kyllä kiva tavata, onneksi sain suuni auki enkä vaan miettiny mielessäni että tossa toi Soile nyt on ;D Himos on ehdottomasti ensi vuodelle taas harkinnassa mutta vielä ei kykene tekemään niin pitkälle päätöksiä :)

    VastaaPoista