sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viluinen viikonloppu ja telakan jatko-osa

Pääsin viime viikolla triathlonjumpalle, sinne mistä viime kirjoituksessa haaveilin. Se oli kivaa mutta muuten tässä on ollut kaikenlaista pientä harmia...

Keskiviikkona kävin taas osteopaatilla. Hoidettiin nilkkaa ja koko vasenta jalkaa. Ensimmäisellä kerralla käydessäni olin unohtanut vikalistaltalta yhden asian: vasen olkapää on ollut kovin tahmea koko syksyn. Olkapää meni jotenkin paikoiltaan Tough Mudder -testihässäkässä. Se oli pitkään kipeä, parani jotakuinkin mutta jäi superjäykäksi. Osteopaatti tutki olkapään ja totesi sen todella jäykäksi ja erilaiseksi kuin oikea olkapää. Olkapäätä käsiteltiin varsin huolellisesti. 

Torstaina olkapää oli aika arka ja käsitellyn oloinen, vasurilla ei oikein kahvikuppiakaan pystynyt nostamaan. Menin silti jumpalle, jätin siellä vain tekemättä osan liikkeistä. Jumpalla oli ihanaa! Mahtavaa päästä pitkästä aikaa liikkumaan!

Perjantainahan se ilo sitten kostautui: olkapää otti itseensä ja ärtyi äärimmilleen. Illalla oli jo aika tuskallista, missään asennossa ei ollut hyvä ja tulehduskipulääkettä piti napsia että edes jotenkin pystyi olemaan. Kylmä helpotti hetkellisesti. Vaatteita en saanut ilman apua päälle enkä pois. Vetoketjullisilla huppareilla olen kulkenut yötä päivää perjantaista lähtien, muunlainen pukeutuminen kun ei ole ollut mahdollista.

Instagram-seuraajat jo näkivätkin eilisen upean viritykseni:


Sehän on DIY-kantoside! Kävin joulukuussa hätäensiapukurssin, ei se hukkaan mennyt. Olkapää oli jo yön yli nukuttuani lauantaina huomattavasti parempi, mutta selvästi väsyi kun kättä piti vapaana ja kantosideviritys esti minua viemästä kättä sellaisiin asentoihin joissa sattui. 

Mikäs se siellä kuvassa selän takana kurkkii: sehän on lämpöpatteri! Taloyhtiössä meni lämpöputki poikki, korjaus aloitettiin perjantaina ja jatkuu huomenna maanantaina. Viikonlopuksi saatiin käyttöön irtopattereita. Että onneksi ulkona ei ole ollut kovin kylmä paitsi tänään... 

Minä, joka palelen aina muutenkin, olen pukeutunut moneen kerrokseen, avustettuna tosin olkapäätilanteesta johtuen :D Villasukkiakin onneksi on kaapit täynnä.


Yläkerrassa on nyt 17,5 astetta lämmintä, on se vähän viileä sisälämpötilaksi. Alakerran takkaa ollaan polteltu ja saunassa on lämmin.Arvostan perusasioita, terveys ja lämmin koti ovat kuulkaa valtavan hienoja juttuja! Ehkä niistä pääsen jo ensi viikolla taas nauttimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti