tiistai 6. tammikuuta 2015

Talvipäivän turinat Instagramista

Valtavan upea talvipäivä suorastaan vaati kävelylenkkiä ja kaiken kauneuden tallentamista puhelimen kameraan. Juoksemaan jo kyllä mieli olisi tehnyt, mutta en ihan vielä uskaltanut. Jouluksi tuli poskiontelontulehdus, olin välillä olevinani terve, mutta uudeksi vuodeksi tulikin korvatulehdus. Plaah sentään. Koko aikana en varsinaisesti ole ollut edes mitenkään kovin kipeä, ei kuumetta, ei oikein nuhaakaan ja yskää taisi olla pari päivää. Mutta ei auta, hengitysteissä majaileva tauti on hoidettava kunnolla pois ennen kuin pääsen taas treeniohjelman pariin.Tautien välissä tosiaan ehdin jo varovaisesti aloittamaan liikunnat, koska koin olevani terve ja sykkeetkin käyttäytyivät ihan normaalisti. Ehdin tehdä pikku juoksulenkin, pari ihanaa leppoisaa hiihtolenkkiä, yhden juoksutreenin hallissa ja kevyen uinnin. Nyt uskon (taas) olevani terve, tällä viikolla alkaa triathlonjumppa joulutauon jälkeen ja siinä kyllä haluan olla mukana.


Kun näitä talvikuviakin nyt tuli otettua niin lykkäsin päivittyvän Instagram -kollaasin tuohon blogin sivupalkkiin. Instagram-tilini ei varsinaisesti tähän blogiin suoraan liity vaan siellä on kaikkea muutakin kuin urheilua. Toisaalta niinhän tässä blogissakin on välillä kaikenlaisia aiheita, ei (ihan) pelkkää sporttia. Urheilupäivitykset kisapaikoilta ja tapahtumista tulevat jatkossa ensimmäisenä Instagramiin, joten laittakaa seurantaan keitä kiinnostaa. Seurantanappikin löytyy sivupalkista.Instagramista on viime aikoina tullut ihan lempikanavani. Siellä on jotenkin kepeän helppoa ja nopeaa julkaista omia juttuja ja seurata muita. 

Kuvassa näyttää olevan olkkarin karvalankamatto,
mutta ei, se on jäätä :)

Tässä kun tätä aikaa on ollut (ei treeniä = paljon vapaa-aikaa) niin löysin Fat Mum Slim -blogista valokuvaushaasteen. Joka päivä kuvataan yksi kuva annetusta aiheesta. Aiheet annetaan viikoksi kerrallaan. Osallistua voi Instagramin, Facebookin, Twitterin, blogin tai jonkin muun sosiaalisen median kanavan kautta. Minä osallistun Instagramissa. 

Tämän viikon aiheet näkyvät alla olevassa kuvassa. Olen tuntenut oloni luovemmaksi kuin aikoihin kun olen miettinyt että minkä kuvan sitä julkaisisi vaikkapa aiheestä neliö. Jotkut aiheet ovat olleet haastavia, toisiin tulee kaikkea mieleen yllin kyllin ja tulee valinnan vaikeus. Jotenkin äärettömän rentouttavaa ja luovaa pohtia että mistä neliönmuotoisesta asiasta sitä ottaisi kuvan. Harmitonta ja hauskaa. Risuaidan (#) avulla löytää myös kaikki muut kuvat, joita on julkaistu. Muidenkin näkemyksiä on kiinnostavaa katsella.


Fat Mum Slim

Toivotaan, että seuraava blogipäivitys koskee taas innokasta treeniä! Intoa tässä onkin jo ehtinyt kertyä.

2 kommenttia:

  1. Voi pahus noita tauteja, toivottavasti nyt loppui ja pääset liikkumiseen kiinni taas normaalisti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pahus niin, mukavampi olisi olla ilman, mutta nyt näyttää tilanne ihan hyvältä! Tänään vielä "pakko"lepoa kun on osteopaatti mutta huomenna meinaan puuskuttaa jumpalla (miltei) normaaliin tapaan =)

      Poista