lauantai 24. tammikuuta 2015

Itse haluamiani asioita

Alunperin Markus Kajo kirjoitti itse haluamistaan asioista. Mainio tarinoija, ja vielä kun Project Mama -blogissa haastettiin kirjoittamaan oma lista, niin toki tartuin haasteeseen:

Itse haluamiaan

1. Haluaisin, että talvella olisi hyvä hiihtokeli koko ajan niin että lumi ilmiintyisi yhtäkkiä joka paikkaan, ei sataisi lunta ollenkaan. Paitsi välillä voisi vähän sataa kauniita tunnelmallisia hiutaleita mutta niin että ei tulisi lumitöitä ikinä ollenkaan.

2. Haluaisin, että kello ei olisi illalla yhtäkkiä paljon.3. Haluaisin, että juoksisin kevyesti kuin gaselli ja voisin juosta aina kun haluan ja niin pitkään kuin haluan niin että ikinä ei tulisi mitään rasitusvammaa.

4. Haluaisin, että järvissä ei olisi vesikasveja.5. Haluaisin, että suklaa olisi kovin terveellistä ja suotavaa syödä.

6. Haluaisin, että puhelimessa olisi aina akkua jäljellä ja että puhelin ei koskaan tippuisi niin että näyttö menisi rikki. Haluaisin myös kesällä treenin jälkeen uimaan mennessäni muistaa ottaa puhelimen pois triathlonpuvun taskusta.

7. Haluaisin, että aamulla töihin ajaessani radiosta tulisi vain hyviä biisejä eikä ikinä milloinkaan ainakaan Antti Tuiskua.8. Haluaisin, että matkustaminen kaikkialle onnistuisi silmänräpäyksessä avaruuskapselissa. Kävisin iltakahvilla Vermontissa. Kävisin myös Helsingissä ja Pirkkalassa. Kavereita morjestamassa.

9. Haluaisin, että urheillessa ei hikoilisi. Olisin aina freesi ja säästyisi aikaa kun ei tarvitsisi käydä suihkussa ja kuivata aina hiuksia. Ehtisin paremmin matkustaa avaruuskapselilla.

Siinä varmaan tärkeimmät, mitä sitä ihminen nyt muuta voisi haluta. Ottakaa haaste vastaan jos haluatte! 

8 kommenttia:

 1. Huomasin saman Project Maman blogissa. Ja mulla olis toivelistalla kans toi 8!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 8:n avulla voisi myös käydä viikonloppuna aurinkolomalla etelässä :)

   Poista
 2. Ysi!! Toivosin, että myös naaman väritys säilyisi ns. normaalina eikä ekaan palaveriin tarvitsisi fillaroinnin jälkeen mennä tomaattina. Kiitos kun osallistuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja olishan se nyt hauskaa kun vois aamulla jo kotona laittaa ripsiväriä ja huulikiiltoa kun lähtee pyörällä töihin :)

   Poista
 3. Mäkin voisin haluta kakkosen ja kolmosen. Tai ainakin ne. Eipä nuo muutkaan kyllä haittaisi, mutta jos nyt tyytyisi noihin. :)

  VastaaPoista
 4. Kakkonen olisi suunnaton mullistus elämään. "Mitä, onko kello noin paljon?" - kuinka usein tapahtuukaan, ja ihan huomaamatta!

  VastaaPoista
 5. Kohta 2 olisi kyllä mullakin toivelistalla. Lapsiperhearkeen sopisi mainiosti muutama ylimääräinen tunti just jonnekin tuonne ennen puoltayötä!

  Ja tervetuloa iltapäiväkahville! Any time :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaruuskapseli olisi kyllä säästänyt eilisestäkin päivästä puolitoista tuntia.

   Poista