sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sata syytä olla onnellinen

Riikan Hulvaton flikka -hyvänmielenblogissa oli alkuvuodesta haaste sata syytä olla onnellinen. Alunperin haasteen on tehnyt Perjantaikokki. Hidas hämäläinen alkaa toteuttaa haastetta vasta nyt. Listaan onnellisuuden aiheita, olkoot ne materialistisia tai jotain ihan muuta, kaikki käy. Tähän aiheeseen on vain oikeita vastauksia.

Olen suurimmaksi osaksi miltei pöljän onnellinen, mutta on myös hetkiä jolloin jokin pieni turha murhe tuntuu vaikuttavan omaan mielialaan ihan liikaa.

Minulla oli jossain vaiheessa ajatus laittaa pöydälle Elizabeth Gilbertin ideoima onnellisuuspurnukka, mutta taisin unohtaa sen... Pidän oman purnukkani täällä.


Kuva on Elizabeth Gilbertin fb-sivulta. Kaunis purnukka täynnä onnea!
Joskus tuntuu siltä, että asioihin törmää silloin kun on oikea aika, kun ne ovat itselle ajankohtaisia ja mieli on vastaanottavainen. Hesarissa oli johda sinä itseäsi -kirjoitus. "Jokainen on itse vastuussa onnellisuudestaan. Vai­keuk­sia ei voi ku­kaan vält­tää, mut­ta it­se voi va­li­ta, mi­ten nii­hin suh­tau­tuu." Kolahti, niinhän se on! En väitä että se olisi helppoa, mutta niin se vaan menee. 


Tänään oli kaunis ulkoilupäivä, kotikadulla oli melkein ruuhkaa.
Tästä lähtee, viime viikon top 7: 

maanantai: kuvaaja Pirkkahallitreeneissä. Vaikka se oli hämmentävää ja jännittävää, niin kyllä olen onnellinen että elämä tällaisenkin kokemuksen eteeni toi.

tiistai: pirteys aamulla. Maanantai-iltana menee treeneissä niin myöhään, että nukkumaanmeno usein viivästyy. Tällä kertaa olin ollut viisas ja mennyt heti treenin ja ruuan jälkeen nukkumaan.


Veneet ylösalaisin. Kohtapuoliin voinee jo kääntää oikeinpäin.

keskiviikko: hyvä ruoka ravintolassa. Ravinteli Huberissa on niiiin hyvää ruokaa.

torstai: nettitilauksen nopea toimitusaika. Tilasin tiistai-iltana Wigglestä uimalaseja ja geelejä, tänään ne tulivat perille. Toimitus vajaassa kahdessa vuorokaudessa Englannista, ei paha.


Puita, järvi, laituri ja polku. Yksinkertaisen kaunista vaikka luonto vielä uinuu harmaanruskean sävyissään.

perjantai: yllätyksen lähettäminen ystävälle. Hän ei tiedä yllätyksestä vielä, joten en voi paljastaa enempää.

lauantai: On Running Cloudracer -lenkkarit. Edullinen messulöytö Goexposta.


Tänään oli vielä järvi jäässä, mutta ei ole kauaa.

sunnuntai: valokuvausretki. Kävelin kameran kanssa ulkona, se on rentouttavaa ja leppoisaa. Tulee katseltua kaikkea eri tavalla ja tarkemmin kun tallentaa hetkiä kameraan.

Tulee muuten ihan jo pelkästään siitä hyvä mieli, kun kirjoittaa asioista, jotka ovat saaneet hymyn huulille ja hyvän mielen. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea sinun hetkistäsi. Tuo viimeinen kappale pitää niin paikkansa.

    VastaaPoista
  2. Totta, tuli yllätyksenä itsellekin :)

    VastaaPoista