tiistai 4. maaliskuuta 2014

Asiaa monesta mukavasta jutusta

Mukavia asioita:

Hot jooga Nokian Liikuntamaailmassa. Tänne menin työporukan kanssa kun halvalla pääsi, oli matala kynnys kokeilla. Etukäteen kerrottiin, että salin lämpötila on noin 30-37 astetta, mukaan kannattaa ottaa juomapullo ja hikipyyhe. Odotin tunnilta supervenyviä lihaksia ja pelkäsin samalla vähän korkeaa lämpötilaa, kuinka kuumalta se tuntuu? Tunti oli ihan täynnä ja melkein toisen varpaat suussa piti joogata. Lämpötila ei mielestäni ollut sitä mitä piti: lämmin oli, mutta ei niinkään kuuma. Hikipyyhettä en tarvinnut kertaakaan, joten ei siellä kyllä tosiaan niin kuuma ollut kuin olisi ehkä pitänyt. Venymiset ja joogailut olivat ihan jees. Lopuksi tehtiin loppurentoutus. Saliin kuului viereisestä salista jumppatunnin musiikit ja äänet sekä salin puolelta raudan kolina, että se loppurentoutus meni kyllä vähän pipariksi. Hauska lajikokeilu silti!

Yoogaian nettijoogatunti: helmikuussa oli tarjolla yksi ilmaistunti. Tunnille itsensä klikkaaminen oli luvattoman helppoa. Sitten vain odottelin siinä kotona takkahuoneen lattialla kunnes ohjaaja ilmestyi paikalle. Tunti oli selkeä ja aloittelijalle helppo ja sopiva. Ohjaaja neuvoi jos asentoa piti korjata, olin valinnut että ohjaaja näkee minut. Nettijooga oli superkätevää ja helppoa, tätä voin kyllä ihan suositella!


Kas näin taipuu triathlonisti.

Pitkä pyörälenkki maasturilla. Maaliskuun ekana päivänä, ilman nastoja, palelematta! No varpaita ehkä ihan vähän paleli, mutta silti kolme tuntia meni ihan hyvin. Aika mahtavaa!


Onkohan se ylöspäin katsova koira? Tai jotakin sinnepäin.


Vatsalihakset on hyvät olla olemassa. Naamakirjan lankkuhaaste kiersi jo alkuvuodesta, mutta viime viikolla työkaveri sai puhuttua minut mukaan. Minut, joka on aina niin vaikea yllyttää... Vaikeaa tässä on vain muistaa tehdä nuo lankut.

Valokuvaushommissa olin yhteen työjuttuun. Onhan se hauskaa vaihtelua olla kameran edessä - täytyy vain luottaa kuvaajaan, että ammattilainen saa otettua kunnollisia kuvia, malli kun on mikä on.

Ja sitten lisää kuvia. Mitäs täällä tapahtuu?


En ole varma hymyilyttääkö enää tässä kohtaa treeniä.

Kuvaaja Pirkkahallissa, o-ou. Jotenkin sitä tulisi mieleen, että kun pyörän kadenssi on 150, niin lähtökohtaisesti pitäisi kieltää kaikki kuvaaminen sadan metrin säteellä, mutta ei voinut mitään, siinä oli oltava ja poljettava hiki hatussa. Juttu on nähtävillä viikon päästä Ilta-Sanomissa. 


Sukkajuttuja. Antsku-sukat. Voi että nämä ne ovat niin rumat että ovat jo hienot!Hitoksee hyvät sukat.

Ja toiset sukat. Nämä menivät ystävälle. Kirjoneuleesta en jaa itselleni pisteitä, mutta idea oli hauska ja kuvio osui kohdilleen.


Pyöräily on kivaa!

4 kommenttia:

 1. Noi raitasukat on niin hianot että ne on hianot. Mikähän juttu siältä oikein tulee, tai no vähän voi aavistella mutta ei kuitenkaan kokonaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä taitaa tulla mun ykköskotisukat.

   Itteekin vähän jännittää, mutta viikon päästä viikonloppuna päästään lukeen!

   Poista
 2. Mahtava energiapakkaus olet! Ja upeita sukkiakin kudot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuulostaa energiseltä kun ei ole ehtinyt pitkään aikaan päivittämään ;-)

   Poista