sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sata syytä olla onnellinen, osa 2

Tässä onnellisia asioita 8-14.

maanantai: uusien juoksulenkkareitten tuntuma juostessa. Olin uusista Cloudracereista onnellinen jo lauantaina, mutta nyt ne pääsivät tositoimiin. Otin ne Pirkkahallitreeniin testiin. Oi miten hyvä napakka kosketus alustaan! 


Lensin Cloudracereilla kuin nuo tipuset. Ainakin melkein.

tiistai: yin-joogatunti kotona. Huhhahhei mikä päivä. Olikin ensimmäinen näistä #satasyytäollaonnellinen-päivistä, kun aihe oli vähän hakusassa. Tällainen päivä on meikäläisen elämässä onneksi harvinainen! Herätys oli aikainen, väsytti, tein kamalan pitkän työpäivän ja päivään liittyi jos jonkinlaista turbulenssia. Töiden jälkeen oli pakko käydä kirjastossa palauttamassa yksi kirja. Unohdin aamulla sen kirjan kotiin niin en voinutkaan mennä töistä suoraan kirjastoon, vaan tein ensin pikku mutkan kodin kautta. Ruokakaupassakin piti käydä, se on siinä kirjaston vieressä, mutta sitten kirjastossa huomasin että lompakko on kotona. Onneksi huomasin sen siellä kirjastossa jo enkä kaupassa vasta. Lompakko oli urheilukassissa edellisillan jäljiltä. En sitten mennyt kauppaan. Väsytti kun tulin kotiin, oli nälkä, kokosin jämistä ruokaa, pesin pyykkiä ja klikkasin itseni Yoogaian nettijoogatunnille. Tunnin alkaessa syke oli vielä huomattava korkea, olin hermostunut ja oli vaikea keskittyä. Mutta sitten, pikkuhiljaa kroppa ja mieli antoi rauhallisissa venytyksissä periksi ja päivän tapahtumat jäivät taka-alalle. Tunnin jälkeen oli ihanan rentoutunut olo, vaihdoin vaan yökkärin päälle ja menin ajoissa nukkumaan.


Ystävä toi kukkia. Sekin teki onnelliseksi.

keskiviikko: poikkeuksellisen hyvä venyvyys. Päivä oli edellisen kaltainen, eikä illalla kotiin tullessa ollut aikaa eikä energiaa tehdä mitää muuta kuin napsauttaa joogatunti koneelta päälle. Sattumalta oli vielä sama tunti kuin eilen, venyteltiin pitkiä viiden minuutin venytyksiä, ja venyinkin jo heti alussa paremmin kuin edellisenä päivänä! Hämmästyttävää. Olin miltei elastinen. Kannattaisi venytellä vaan enemmän.

torstai: naapurin kissa. Olen eläinrakas ja kissaihminen. Tällä hetkellä taloudessa ei asu kissaa, joten naapurin kissa aina silloin tällöin armollisesti antaa rapsuttaa. Tassu-kissa tuli meille kylään ja puski melkein puhki <3 Tassusta ei koskaan saa kuvaa koska hän ei ehdi olla kuvattavana, vaan tassuttelee suoraan kohti puskemaan, jos huomio kiinnittyy häneen. Mahdoton kuvattava. Päivä ei ollut enää kahden edellisen kaltainen, vaan tilanne alkoi olla normaali ja olisi ollut vaikka mitä syitä olla onnellinen. Kissa vei kuitenkin voiton!


Avovettä näkyvillä, sorsat pääsee uimaan. Luulen, että se tekee sorsat onnelliseksi.

perjantai: uudet hiukset. Olin onnellinen torstaina kampaajalla leikatuista ja värjätyistä hiuksista. Kyllä ne olivat jo kaivanneetkin käsittelyä. Juuri leikatut hiukset tuntuvat kevyiltä ja hulmuavilta.

lauantai: ajatus siitä, että kesällä poljeskelen uudella pyörällä. Suomen Urheilupyörässä käynnin jälkeen oli pomppufiilis! Voi mahtavuutta! En ehkä voi uskoa tätä vielä todeksi.

sunnuntai: puhdas pyykki. Oli kertynyt varsinainen pyykkivuori, pesin kolme koneellista ja tuli hyvä mieli kun sai pyykkikorin tyhjäksi.


Lunta satoi hippasen verran viikonloppuna, mutta aurinko sulattelee lumet pois.

Bonusjuttu: 
Pakko saada kertoa yksi ylimääräinenkin juttu tälle viikolle! Kampaajallani Bläkissä saa nykyään Grelin salaattia kunhan muistaa tilata sen edellisenä päivänä. Kampaajalle menen aina töiden jälkeen, nälkä on joko jo heti tuoliin istuessa tai tulee viimeistään kohta. Kylmäsavulohi-vuohenjuusto-avokadosalaatti oli kampaajakäynnin kohokohta.

Toinen bonusjuttu
Tilasin uudestaan Wigglestä juttuja. Tilaus klikattu klo 15, seuraavana päivänä aamupäivällä 11:50 DHL:n kaveri soittaa että olisi paketti tulossa. Sanoin, että en ole kotiosoitteessa nyt, olen töissä, heppu sanoi että kyllä se sinnekin toimitetaan. Vähän ennen kolmea paketti tuli. Toimitus ei siis kestänyt ihan 24:ää tuntia... En tiedä uskallanko tilata sieltä enää, kuinkahan nopeasti seuraava paketti tulee? Ehtiikö kissaa sanoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti