sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Cloudracerit GoExposta

Eilen tehtiin retki Helsinkiin GoExpo-messuille. Viime vuonna tulin messuilta kotiin Cloudsurferit kainalossa, tänä vuonna pidin perinteitä yllä ja tulin kotiin Cloudracerit kainalossa.

On Runningin tossuilla on vaan paras juoksutuntuma, siitä ei pääse mihinkään. Luottotossut.


Tossut kuin sukat.

Tekniikka menee kutakuinkin niin, että pohjassa on tyynyt, jotka vaimentavat iskua sekä pysty- että vaakasuuntaisesti. Siksi tuntuu siltä, kuin juoksisi pilvien päällä. Rakastan tätä taivaallista tunnetta. Täältä voi käydä lukemassa enemmän tossujen tekniikasta, minulle riittää se tunne miltä ne tuntuvat.


Oranssia tossuissa, tykkään. Uudet urheilulasinikin ovat oranssit.

On Runningien lesti on leveämpi kuin tossuissa, joilla olen ennen juossut. Aluksi se tuntui oudolta, mutta totuttuani en enää luopuisi siitä tunteesta. Varpaille on hyvin tilaa, mutta silti tossu on jalassa napakka.

Aikaisemmin olen juossut Cloudsurfereilla, ja jatkossakin niillä menen peruslenkit ja pitkät lenkit. Uusilla ihanuuksilla mennään vaan kisaamaan.


Surferissa on korkeammat tyynyt.

Cloudsurferit sopivat parhaiten 4-5 minuutin kilometrivauhtiin. Hitaampaakin saa juosta, mutta ominaisuudet toimivat noissa vauhdeissa parhaiten. Cloudracerit toimivat parhaiten alle 4 minuutin kilometrivauhdeissa. Varsinaiset tavoitetossut siis :)


Surferin ja racerin pohja.
Noilla tossuilla askel on kevys ja lennokas. Kenkien olemassaolo unohtuu.

Messuilta löytyi muitakin hankintoja: X-Socksin sukkia, Fitleticin juoksuvyö ja Blizin urheilulasit. Kaikki tarpeellista ja käyttöön menossa heti, vaikka palstatilaa tulikin eniten tossuille - niistä kun olen niin täpinöissäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti