sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Triathlonin SM-sprintin huudeilla Himoksella

Himoksella järjestetään 13.6.2015 triathlonin sprinttimatkan SM-kilpailu. 

Matkat sprintissä ovat seuraavat: uinti 750 m, pyörä 20 km ja juoksu 5 km.

Kävin tänään paikan päällä ihan itte kattomassa! Tallennettiin homma myös videolle, käykääs kattomassa täältä.

Kiva aurinkoinen päivä Himoksessa

Kisakeskus näytti rakentuvan aivan rannan tuntumaan. Työmaa on vielä kesken mutta hieno siitä tulee! Kaikki on kompaktisti yhdessä nipussa, ei pitkiä siirtymiä minnekään. Majoituskapasiteettia Himoksella riittää. Voi majoittua etukäteen mökkiin tai hotelliin tai jäädä kisan jälkeen lomailemaan.

Seison tulevassa kisakeskuksessa. 

Uinnin lähtöpaikka on melkolailla tästä kohtaa alempaa rannasta. Heti vieressä on rantasaunat, joihin kilpailijoilla on kisan jälkeen pääsy.

Kuivaharjoittelin jo käsivetoa.

Tuossa takana näkyvässä rakennuksessa on muuten Suomen suurin vessa :D Sata vessaa, ei pitäisi olla jonoa! Nyt ne olivat lukossa, olisin muuten mennyt katsomaan, täällä on niistä juttua. Koppien seinillä on kuulemma värikkäitä lausahduksia ja ulkopuolella on kuvausseinä jossa voi napata itsestään selfien:)

Näin iso vaihtoalue! Kattokaa!

Perhe, ystävät, naapurit ja kaikki muutkin kannustusjoukot pääsevät seuraamaan kisaa ja vaihtoalueen säpinää hulppeasta terassiravintolasta aitiopaikalta. 

Terassi Riemun yläkerrasta näkee kauas.

Vaihtoalueen viereen hotelli Himoksen viereen tulee toinen terassi, josta voi kannustaa kilpailijoita aivan kisakeskuksen ytimessä. Jos tulee nälkä, hotellin vieressä on ravintola Tupa josta saa ruokaa.

Hotellin eteenkin tulee terassi.

Pyöräreitillä melkein harmitti ettei tullut otettua pyörää matkaan, olisi ollut kiva käydä testaamassa reitti. Tasaista on, siitä ainakin minä tykkään. Maisemat on komeat, niitä voi katsella jos ehtii. En tiedä ehtiikö sprinttimatkalla, sen verran sähäkkää menoa se on.


Tottahan toki juoksureittiäkin piti testata. Ai että tuli jo vähän kesä- ja kisafiilis!


Hyväksi todettu.

Kisaan voi ilmoittautua Team226:n sivuilla

"Älä oo mikään vellihousu vaan ilmottaudu heti mukaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti