torstai 14. toukokuuta 2015

Helatorstain pitkispyörä naisenergialla

Arkipyhä, treenaajan onnenpäivä! Helatorstain kunniaksi ajeltiin tyttöporukalla pitkä pyörälenkki rauhallista vauhtia. Kilometreillä ja vauhdilla ei pidetty väliä. Ainoastaan sillä oli väliä että kevyeltä pitää tuntua ja kaikilla pitää olla kivaa. Niin ja kahvilla on pysähdyttävä!
Lähtö lenkille oli Nokialta ja kierrettiin Pyhäjärveä Säijän, Lempäälän, Vesilahden ja Tottijärven kautta niin että lenkin pituudeksi tuli suurinpiirtein 90 kilometriä.

Kahveet mentiin juomaan Vesilahden kirkonkylälle Pizzeria Makasiiniin. A-luokan kaffepaussipaikka! Olin siellä ensimmäistä kertaa ja ehdottomasti menen toistekin. Pihassa vastaanotti ihastuttava vahtikoira jota sai rapsuttaa ihan niin pitkään kuin jaksoi.


Näin ihana miljöö oli kahvilassa, paljon pieniä kauniita yksityiskohtia:


Sitten kahvilaan tuli joku häröporukka....Otettiin porukalla yksi pizza, kaikki saivat yhdet slaissit. Ihan älyttömän hyvää pizzaa, suosittelen vaikka ihan vartavasten ajelemaan Makasiiniin syömään.


Ja sitten tietenkin vohvelia. Olin kuullut puhuttavan Vesilahden vohvelikahvilasta ja olihan tuo nyt hyvää! Myös palvelu oli ihastuttavaa! En lakkaa kehumasta tätä paikkaa :)

Ihana juoda kahvi noin söpöstä kahvikupista.

Pyöräparkki.

Paluumatkalla valmentajakin "sattui" (?! :D) ajamaan ohi ja saatiin otettua kunnon ryhmäkuva. Porukasta muuten puolet teki matkaennätyksensä lenkillä, eli tämä oli kyllä erityisen hieno päivä! Vastatuuleen sai tänään puskea ihan kunnolla. On se ihme homma: mietin että jos olisin yksin ajanut siinä tuulessa, olisi harmittanut niin vietävästi. Nyt ei harmittanut yhtään vaikka olin vetohommissa moneen otteeseen! Ihan eri fiilis ajaa porukassa kuin yksin.

Kaikki hymyilivät vielä lenkin päätyttyäkin (itseänihän hymyilyttää vieläkin :D). Kippisteltiin Gainomaxeilla lenkin päätteeksi!

Tällainen on hyvän mielen lenkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti