keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Yoogaia-kokeilu, sinullekin

Ollapa notkea kuin kissa ja taipuisa kuin pajunvitsa! Joskus tuntuu, että todellisuus omalla kohdallani on jossain hylkeen ja rautakangen välimaastossa. Olin ennen notkeampi, nyt kun liikun enemmän niin olen muuttunut kankeammaksi. Lihashuollon puutettahan se. Venyttelen kyllä, mutta liian vähän. Tuppaa unohtumaan ja jäämään muitten juttujen jalkoihin kun muutenkin on koko ajan kaikenlaista.

Sain mahdollisuuden kokeilla pätkän Yoogaia-nettipalvelun tarjontaa. Olen joogannut ja venytellyt Yoogaian tahdissa aikaisemminkin, ja pidin palvelusta. Nettipalvelu säästää aikaa kun kotoa ei tarvitse erikseen lähteä minnekään. Jumppamatto lattialle ja koneelta tunti auki, niin helppoa se on. Palvelussa on aikaisempaa kokeiluuni verrattuna uutta tallenteet. Eli viimeisetkin "en ehdi" selityksen rippeet meni siinä, tallennetun tunnin voi kliksauttaa päälle koska vaan eikä tarvitse kotonakaan olla tiettyyn aikaan joogamatolla.

Venyttelin maanantaina Pirkkahallin juoksutreeneissäkin.

En pidä kiireestä mutta viime aikoina on pakostikin ollut aikatauluhaasteita. Työn ja treenin yhdistäminen on käynyt työstä. Tähän saumaan tallennetunti sopi paremmin kuin hyvin, eilen syvävenyttelin yhden Yoogaian tunnin verran kun oli sopiva kolo illalla. Silmäilin samalla telkkaria, että ihan mikään zen-ommm-rauhoittumistunti se ei ollut, mutta tällä kertaa meni näin.

Yoogaian tuntivalikoima on laajentunut hurjasti siitä, kun joskus vuosi sitten sitä ensimmäistä kertaa kokeilin. Nyt löytyy putkirullausta, keho&mieli-tunteja, niska-hartiajumppaa ja kaikenlaista jännää! 

Minä en erota astanga- ja hathajoogaa toisistaan, eli mikään kokenut joogaaja en ole, tavallinen tallaaja pikemminkin. Kundaliinijoogan tiedän, koska kundaliinijoogakoulussa kävin viime vuonna kun voitin sinne kuukausikortin. Se oli aika henkistä ja mielenkiintoista ja joskus hämmentävääkin. Hyvä olo siitä tuli vaikka välillä olinkin vähän ihmeissäni.

Venyttely juoksun lomassa ei ollut helppoa ja mukavaa
vaan ihan kaikkea muuta.

Yoogaian tunneista löytyy jokaiselle jotakin, ihan nuo venyttelyt ja niska-hartiat ymmärtää varmasti jokainen ja muillekin tunneille kannattaa osallistua. Itselleni on jäänyt mieleen Yin-joogatunti, jonka haluan ehdottomasti taas kokeilla. Tunnilla ollaan pitkään samassa asennossa rentona, hengitetään ja rauhoitutaan. Pääasia on olla yrittämättä venyttää, olla vaan. Yin-jooga avaa sidekudoksia ja olin yllättynyt, kuinka hyvin venyi kun ei yrittänyt lainkaan venyttää. Yleensähän venytykset tuppaavat olemaan väkinäistä puserrusta ja hengittäminenkin unohtuu kun lihakset ovat niin kireät. Yin-tuntia suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Pääsin testaamaan Yoogaiaa suosittelumarkkinoijana Buzzadorin kautta. Koska ideana on suositella palvelua, sain myös koodin jolla te kaikki pääsette kokeilemaan Yoogaiaa: Rekisteröidy Yoogaia-palveluun ja käytä kampanjakoodia YOOGAIATRIAL2015, saat 14 päivän ajan joogatunnit. Koodi on voimassa 1.4.2015 asti.

Kokeilkaa ihmeessä, tämä ei maksa mitään eikä velvoita ketään mihinkään. Jos on kiire niin kuin minullakin niin kokeile edes vartin mittainen taukojooga!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti