lauantai 21. joulukuuta 2013

Valopää

Pimeää on, mutta se ei haittaa lenkkeilyä kun on otsalamppu. Liukastakin on, mutta ei haittaa kun on nastalenkkarit.

Eilen sauvakävelin, koska jalat tuntuivat ensimmäistä kertaa maanantain jälkeen siltä, että niillä kykenee tekemään jotakin. Lähtiessäni olin jostain syystä siinä uskossa, että enää ei ole liukasta kun plusasteita on ollut monta päivää. En siis laittanut nastalenkkareita. Isommilla teillä ei liukasta ollutkaan, mutta niillä poluilla, joinne halusin mennä, oli paikoitellen pelkkää jäätikköä. Kovin varovasti piti mennä. 

Tänään jalat olivat jo melkein normaalin tuntuiset, joten pääsin vihdoin lenkille. Eilisestä vahingosta viisastuneena laitoin nastalenkkarit. Voi mikä ilo niillä olikaan mennä! Ensimmäistä kertaa ne olivat käytössä juuri niille tarkoitetulla kelillä. Menin osittain samaa reittiä kuin eilen kävellen, nyt en edes muistanut mitään jäätä olevankaan. Menin pimeää polkua - koska olin muistanut ottaa otsalampun - eikä jääkohdat hidastaneet menoa yhtään. Muuten se pimeä polku ei ole kyllä suosikkini, se on ehkä vähän pelottavaa näin pimeällä. 

Näin tyylikkäänä (?) olin:

Valopää: hölmöjä ideoita saava tai toteuttava ihminen (urbaani sanakirja).

Tuollaisella kuvassa näkyvällä jäätiköllä menin. Eihän se tuossa samsungilla pimeällä otetussa kuvassa oikein miltään näytä, mutta jäätikköä se oli. Eikä lipsunut yhtään.

Slippery when wet
Sain tehtyä puolentoista tunnin peekoolenksun. Juokseminen oli ihanaa! Olen iloinen ja kiitollinen, että olen älynnyt alkaa harrastamaan liikuntaa. Ja että olen malttanut harrastaa sitä niin kauan, että pystyn tekemään peruskestävyyslenkin ihan järkevällä vauhdilla ja näin hyvällä mielellä. Luonteeni on vähän hätäinen ja kärsimätön, joten tästä annan itselleni kymmenen pistettä. Töitä on kannattanut tehdä.

Nyt siirryn toisen melkein yhtä mukavan puuhan pariin: 

Tuhat palaa paikalleen
Sain eilen yhden joululahjan jo etukäteen enkä malttanut odottaa aattoa. Joulun siivousjutut olen ulkoistanut täysin - arpa suosi manageria ;-)

Kolmas älyttömän mukava puuha on täällä, KLIK, jos ette ole jo huomanneet. Hesari on matkinut Aamulehteä ja siellä on kuva-arvoitus! Kuvasta pitää löytää 50 suomalaista bändiä. Kuka vielä muistaa Pyhät Nuket 80-luvulta? :)

Aamulehden kuva-arvoitus ilmestynee varmaan myös ihan näinä päivinä. Silloin yleensä lamaannun täysin enkä kykene tekemään mitään muuta. Kuva-arvoituksia on niin ihanan koukuttavaa ratkoa. Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti