maanantai 23. joulukuuta 2013

Elämän perusasiat -haaste

Olen saanut aikoja sitten haasteen Punatulkulta ja unohtanut sen vallan,
hups. Oman elämän perusasiat, tässä ne käytynä läpi:


Laukku - Olen kassialma. Peruspäivänä töissä on mukana 3 laukkua: käsilaukku, treenikassi ja ruokakassi :D Lomalta palatessani työkaverit olivat lyöneet vetoa, että monenko laukun kanssa tulen. Herättää miltei ihmetystä jos treenikassia ei ole mukana. Kerran ei ollut, ja tullessani kollega kysyi, että mikä treeni mulla sinä päivänä on - jouduin vastaamaan, että se on mun ruokakassi, ei treenikassi... Kannan siis eväitä mukana, vaikka useimmiten syön ruokalassa ruuan. On aamupäivän välipalaa ja iltapäivän välipalaa.


Lompakko - Olen viime aikoina kunnostautunut siinä, että lompakko ei tursua kaikenlaisia kuitteja. Kaikenlaisia kortteja on myös liikaa. Haluaisin, että mobiilikorteista tulisi pian yleisiä ja kaikki muovikortit voisi heittää jorpakkoon.

Aurinkolasit - Urheiluaurinkolasit yleensä hukkaan tai rikon. Tällä hetkellä omistan on vain yhdet, joista en edes pidä (ne on muuten mun ekat urheiluaurinkolasit eivätkä huku eivätkä mene rikki millään...). Voisi kohta taas raaskia ostaa jotkin kivat ja mieleiset.

Korut - Aika simppeli linja ollut nykyään. Juhliin sitten enemmän koruja.

TV - Melko vähällä käytöllä. Telkku on kiva kaveri silloin kun pitää malttaa venytellä kunnolla, pitää olla jotain katseltavaa että aika kuluu.

Kännykkä - Samsung. Tekstareita, WhatsAppia ja nettiä.


Kengät - Nykyään tulee käytettyä paljon enemmän matalakorkoisia kenkiä kuin ennen. Tuntuu, että kintut palautuu treenistä paremmin kun ei kikkaile korkkareilla. Juhlissa kyllä pitää olla korkkarit.


Tennarit - Tennarit on mukavuutta :)

Farkut - Farkut on parhaat ja mukavimmat housut.

mp3 - iPod, joskus mukana lenkillä, joskus ei. Ihan mielentilan mukaan. Siellä pyörii jumputijumputi-hittejä, sopii juoksuun!

Tietokone - mäkki ja peesee, kumpaakin käytän.

Meikit - Olen blanko ilman meikkiä, joten ripsiväri kuuluu kyllä arkeen.
Kasvovoide - Paras on Vichy apteekista.

Deodorantti - ihan mikä vaan marketista käy.

Hammastahna - Ennen aina Pepsodent, nykyään vain Colgate koska siinä on paljon parempi korkki, pysyy hyvin pystyssa.

Shampoo / hoitoaine - mitä milloinkin, kampaajalta tai marketista.

Saippua - Kaikki käy.

Tuoksu - Emporio Armanin She on kiva.

Mineraalivesi - Merkillä ei väliä silloin harvoin kun mineraalivettä ostan. Useimmin juon hanavettä.

Viini - Kesällä mieluummin valkoinen, talvella punainen. Vaikkapa Cono Surin Bicileta -viini on hyvää ja melkeinpä urheilijalle sopivaa koska etiketissä on pyörän kuva :)

Drinkki - GT. Gin Tonic. Se on raikas, makeat ei miellytä.

Leipä - Syön joskus, mutta en välttämättä edes joka viikko. Gluteeniton sapuska toimii paremmin.

Ruoka - Ruoka on hyvää! Itse savustettu lohi on parasta.


Jäätelö - Suklaajäätelöstä en erityisemmin pidä, kaikki muista kyllä.

Karkit - Karkkia en kovin paljoa syö. Joskus tekee mieli, mutta sitten kun mietin asiaa uudestaan, ei teekään. Kaikki ne e-aineet ja sokeri yyh... Mieluummin tummaa suklaata. Kyllä joskus tulee sitä karkkiakin syötyä ja sitten kaduttaa kun on huono olo.

Lakanat - Autot-lakanoissa nukun parhaiten.Kampaaja - Luottokampaaja on parhautta. En suunnittele mitään itse, annan kampaajan tehdä. Joskus muistan kysyneeni siinä vaiheessa kun väri on jo päässä että minkähänvärinen musta tällä kertaa tulee. Bläki <3Alusvaatteet - On.

Päivälehti - Aamulehti.

Lehti - Pyöräily&Triathlon, Juoksija ja Kielikello. Autolehdet selaan töissä.Sänky - Oma sänky ja nukkuminen on parhautta!

T-paita - Mikä milloinkin, usein Adidas.


Kuvat täältä.

1 kommentti: