sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Himoksen SM-sprintti viikon päästä

Terveisiä Himokselta taas! Täällä on edellinen juttu, silloin alue oli vielä rakennusvaiheessa. Vieläkin on hommaa, mutta melkein valmista alkaa olla. 

13.6.2015 Himoksella kisataan triathlonin sprinttimatkan SM-kilpailu. Uinti 750 m, pyörä 20 km, juoksu 5 km. Kuntosarjaan ehtii vielä ilmoittautua!

Tässä on uutta videomateriaalia Himokselta. Linkki on Facebookiin. On pyöräreittiä, Suomen suurinta vessaa ja muuta! 

(Klikkaa videosta HD, näkyy parempana.)


Uutta videoinformaatiota Himoksen sprinttikisasta. Kuntosarjalaisilla vielä muutama päivä aikaa ilmoittautua tähän hienoon kisaan.
Posted by Team226 on Saturday, June 6, 2015Kattokaa mikä vaihtohalli:
Tuohon vielä pressua päälle niin ei ainakaan vaihtoalueella kamat kastu vaikka sataisikin. 

Tässä on uinnin lähtöpaikka:Tässä testiuimari hommissa: 

Vesi oli 17 astetta. Ihan hyvä, ei lämmin, mutta ei kyllä niin kovin kylmäkään. Vesi oli märkää ja sitä oli riittävästi. Minä, joka en koskaan ui missään yksin (koska en uskalla), uin nyt järvessä yksin. Aikamoista.Uinnista noustaan vaihtohalliin pieni terävä nousu, siinä saattaa vähän hapottaa. Tuli vähän Voimarinteen teräsmieskisa mieleen, sielläkin on uinnin jälkeen nousua vaihtopaikalle.


Tästä tullaan uimasta. Vaihtohalli on takavasemmalla.

Tässä näkymää kisatoimistolta vaihtopaikalle, terassille ja rantaan:


Kisatoimisto on Himos Areenalla, alakuvassa vasemmalla näkyvässä rakennuksessa.
Tässä näkyy pyörä- ja juoksureitin alku. Juuri tätä ennen on liikenneympyrä, joka on myös pyöräreitin kääntöpaikka. Ihanaa uutta sileää asfalttia. 
Pyöräreitti on melko tasainen, jotain pientä kumpuilua siinä on, mutta ei mitään mitä kutsuisin varsinaisesti mäeksi. Sellainen tuntuma jäi, että mukava reitti.

Tässä on rantasauna, josta kilpailijat pääsevät kisan jälkeen nauttimaan.Rantasaunan nurkalta näkyy terassiravintola. Kaikki tarvittava on lähellä.Seinästä voi täyttää vesipullot. Vessassa (siellä Suomen suurimmassa) ei pidä täyttää vesipulloja, koska sinne käyttövesi tulee järvestä. Ekologista on se.Vessassa voi ennen kisaa miettiä, kuka onkaan paras tänään. Seinässä lukee että paperipyyhe on :DTäällä ei jonoteta.Ensi lauantaina nähdään Himoksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti