sunnuntai 17. elokuuta 2014

Nastolan täyden matkan SM-kisa

Eilen kisattiin Nastolassa triathlonin täyden matkan SM-kilpailut. Oli mahtavaa saada olla aitiopaikalla ja seurata kuinka oma seura Triathlonteam226 sai kaikenvärisiä mitaleita. Ensikertalaisetkin onnistuivat upeasti. Paljon onnea kaikille teräsmiehille ja -naisille!

Suurin ilon aihe oli ystävän N40-sarjan SM-hopeamitali:


Yksi unelma täyttyy juuri!

Perjantaina oltiin jo paikan päällä katselemassa paikkoja ja järjestelemässä yhtä sun toista. Talkoohommia.Ajanotto laittaa laitteet kuntoon.

Illan hämärtyessä kisaajatar vielä silmäilee uintireittiä.

Kilpailija laitettiin ajoissa nukkumaan ja jatkettiin vielä puuhia. Siinä päivän ja illan mittaan uintipoijut veneiltiin paikoilleen, vaihto- ja maalialueet rakennettiin ja reitit nauhoitettiin niin että kaikille on selvää mistä kuljetaan. Kaikenlaista hommaa siinä oli, nukkumaan ehdittiin vasta myöhään.Reitit nauhoitetaan.

Muutama tunti ehdittiin nukkua ennen kuin kello herätti kisa-aamuun. Sää oli loistava: tuuleton, aurinko pilkisti taivaalta eikä ollut niin kylmäkään kuin oli ennustettu.

Vaihtopaikalla tavarat kuntoon.

Kaikki valmiina. Noin kuuden tunnin menu pakattuna pyörän kyytiin.

Vähän naurattikin vaikka jännitti!

Veneet vesille, aamuseitsemältä pamahtaa lähtölaukaus.Sata kilpailijaa viivalla.


Kannustuskylttikin on paikoillaan :)

Oli tunteet pinnassa kun saattelin ystävää matkaan. Hurjaa. Kyllähän siinä takaraivossa koko ajan nakutti, että itsellä on sitten ensi kesänä sama tilanne. Onneksi ehdin vielä vähän treenata.

Uinti meni ystävällä hyvin, vahva ja helppo laji hänelle. Sillä välin, kun ystävä oli pyöräilemässä, ehdin syömään aamupalan, hommailemaan perusmatkalla (lähtö oli klo 10) jotakin, syömään lounaan ja aloittelemaan täyden matkan kilpailijoitten kierroslaskentaa. Se on pitkä matka ja aika pyöräillä!


180 kilometriä pyöräilyä takana ja hymyilyttää. On se teräsnainen.

Pyöräilykin meni ihan suunnitelman mukaan ja maratonille lähti iloinen kilpailija. 

Kentän laidalla välihuolto ja väliaikakuulumiset.


Heilutella ja vähän rupatella ehtii aina!

Niin se maratonikin vaan tuli tassuteltua ja pitkän päivän palkinto oli N40-sarjan SM-hopeamitali. Upeaa!

Tosiaan, niitä mitaleita seuralle tuli useita ja oli ihan mahdottoman hienoa olla paikalla ja kokea kaikki tämä. Pääsin näkemään urheilijat juoksun aikana monta kertaa, juoksu oli kuutena kierroksena. Sain kannustaa ja näin huikeita maaliintuloja. Tulokset ovat täällä.


Maalista suoraan järveen palauttelemaan. Nyt saa levätä ja nauttia!

Ensi vuonna triathlonin täysmatkan SM-kilpailu käydään Lahden keskustassa Nastola triathlonin järjestämänä. Hieno tapahtuma tulossa!

Eilen kisattiin myös Kalmarin Ironman Ruotsissa ja Tahkolla puolimatka. Huikean hienoja tuloksia kaikilla, onnea mahdottomasti!

Tänään kävin kaikkien ironmanien innoittamana pitkällä lenkillä. Siis oikeasti pitkällä, 28 kilometrin lenkillä, juoksin Tampereella Pyhäjärven ympäri. En juuri koskaan juokse noin pitkää lenkkiä, edellinen Pyhäjärven kierros taisi olla puolitoista vuotta sitten... Kyllähän se pitkältä alkoi parinkympin kohdalla jo tuntuakin :) Alla oli väsymystä ja huonot syömiset mutta etanavauhtia teputin lenkin ja loin itselleni uskoa että kykenen suoriutumaan maratonista. 

Upea elokuun ilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti