sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sata syytä olla onnellinen, osa 6

Onnellisuuden aiheita 57-63:

maanantai: pyörävauhti harkkatemppoajossa 30 km tunnissa. Rakas pyörävauhtini, olet nyt saavuttanut yhden rajapyykin, kiitos!

tiistai: SUP. Uusi, oma triathlonpyörä.

Valkoista, mustaa ja oranssia. Raikasta ja kaunista.

keskiviikko: munkinpaisto ystävien kanssa. Enpä ollut munkkeja paistanutkaan kuin viimeksi varmaan yläasteella. Enkä tavallaan paistanyt nytkään, mutta pyörittelin taikinasta palleroita ja osallistuin vahvasti syömiseen.

Söin kolme.

torstai: Pyynikin näkötorni. Hieno paikka Tampereella. Torniin voi kiivetä ja kahvilassa on maanmainioita munkkeja. Näkötornia ympäröi mahtavat lenkkipolut. Kun kiertää pyörällä Pyhäjärven maisemareitin, näkötorni on melkein pakollinen pysähdyspaikka matkan varrella.

Torni on 26 metriä korkea.

perjantai: omalla autolla iltamenoissa. Ilmaista alkoholia tarjolla, minä autolla liikenteessä. Kyllä oli viisas ja hyvä ratkaisu!

lauantai: ystävät, joita tapaa harvakseltaan. Hauska ilta on taas vietetty, nauruhermot kovilla :D

sunnuntai: kummitytön nimpparikahveet. Kunpa ehtisin useammin näkemään ihastuttavia kummilapsia.

Tiedättekö, on muuten haastavaa ettei vahingossa kirjoita samoja onnellisuuden aiheita useampaan kertaan. Olen huomannut, että itselläni toistuu mielessä juoksu/pyörä/ystävät/kissat/koti -aihepiiri kovin usein. Pitää aina tarkistaa, että mitä olen aikaisemmin kirjoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti