sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sata syytä olla onnellinen, osa 5

Onnellisuuden aiheita 48-56:

lauantai: maastopyörällä ajaminen (pienen) puunrungon yli. Voi vitsi, ekaa kertaa ikinä! Olen tumpelo nössö maastopyöräilijä, joten oli kyllä ihan huikea itsensä ylittäminen kun Jämillä treeneissä porukan perässä ajelin pienen rungon yli. Samalla reitillä 2 kertaa, kolmatta en enää uskaltanutkaan kun aloin liikaa miettiä ja sitten hiljeni vauhti. Maastopyörällä ei saa liikaa miettiä.

sunnuntai: Vehoniemen automuseon museokoira. Kangasalla sijaitsee Vehoniemen automuseo, sisäänpääsy on ilmainen, kahvilassa on herkullisia itse paistettuja tuoreita munkkeja ja pihalla omalla parkkipaikallaan pitää vahtia newfoundlandinkoira Milla. Nöffit on niin suloisia. Rapsuttaa saa niin paljon kuin vaan jaksaa.


Mitäs me karvapäät.


maanantai: kahden hyvän treenin päivä. Train, eat, sleep, repeat -mantran merkeissä meni tämä päivä.

tiistai: arki. Pyhät on kivoja, mutta arjestakin kyllä tykkään kovasti.

keskiviikko: luottokampaaja. Taikoi hiuksiin ainakin ehkä neljää väriä. Jakauksen puolta muuttamalla saa tumman tai vaalean tyylin aikaiseksi. Tykkään tosi paljon!

En-osaa-päättää-haluanko-olla-tumma-vai-vaalea-hiukset.

torstai: seisomatyöpiste. Minulla on nyt reissun jälkeen pari viikkoa ollut mahdollisuus istua tai seistä työpisteellä. Olen seissyt, istunut vain palavereissa ja lounaalla. Aika hienoa, tykkään kovasti! Olo on selvästi virkeämpi seistessä ja onhan se nyt terveellisempää seistä kuin istua.

perjantai: Biokian suklaakarpalot. Monta kertaa on tehnyt mieli kokeilla, mutta ovat mielestäni kalliita. Nyt kuitenkin ostin, ja voi herramunjee ne olikin hyviä! Niissä on kyllä kaikenlaisia E-juttuja ja suklaakin on maitosuklaata (miksi ei tummaa?) mutta joskus voi tällaisilla herkutella. Ihan karkin sijasta menee.

lauantai: naapurin kissan hoitaminen. Ovat reissussa ja kysyivät, voidaanko auttaa. Riemusta kiljuen suostuin :) Päästän Tassun pihalle, päästän Tassun sisään, päästän Tassun pihalle, päästän Tassun sisään - toistoja x määrä. Ja ruokaa kuppiin. Ja rapsutuksia :)

Tassu tutkiskelee reviiriään.

sunnuntai: kukkivat helmililjat omassa pihassa. En ole mikään viherpeukalo, ja edelleenkin hämmästyttää, että omassa pihassa kukkii joku. Helmililjan lisäksi kukkii sinivuokko ja jokin kolmaskin sininen juttu, jonka nimi ei nyt millään tule mieleen.

Muscari armeniacum se siinä kukkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti