tiistai 23. syyskuuta 2014

Haku päällä: Tough Mudder

Työpaikka järjesti huikean haasteen: Nokian Renkaat aloittaa markkinointiyhteistyön Tough Mudder -tapahtumajärjestäjän kanssa ja hakee Nokian toimipisteestä pilottijoukkuetta edustamaan konsernia Tough Mudder London South -tapahtumaan 25.-26.10.2014. Mikä on Tough Mudder, ihmettelin samalla kun jo suunnittelin mielessäni hakemusta (minäkö innostun helposti...?).
Piti oikein googlata mikä on Tough Mudder ja törmäsin tällaiseen uutisointiin:
-"Pähkähullu kilpailu, jota ei järjestetä Suomessa"
-"Mutaa ja sähköiskuja. Ultrajuoksu ja teräsmieskisat kalpenevat Tough Mudder -kisan rinnalla."

No johan kuulostaa melkoiselta! Apua, pelottavaa! Eikun sinne! 

"Nokian Renkaiden brändi ja Tough Mudder ilmentävät samaa mentaliteettia: menestyminen poikkeuksellisen vaativissa olosuhteissa älyn ja peräänantamattoman taistelutahdon avulla.
Tämähän on minulle arkipäivää. Kaikenlaisissa olosuhteissa on tullut kisattua ja treenattua, maastokisoissa on pitänyt edetä mutaolosuhteissa enemmänkin. Älyn ja taistelutahdon avulla eteenpäin, niin juuri. Älystä en kommentoi, mutta taistelutahtoa riittää kyllä. Vai mitä sanotte siitä että en uskaltanut laittaa päätä veteen kun menin ensimmäisiin uintitreeneihin neljä vuotta sitten. Halusin niin paljon oppia uimaan ja harrastaa triathlonia, että pelko ei ollut este, vaan hidaste. 

Taistelutahtoa olen huomannut itsestäni löytyvän ihan käsittämättömästi. Enpä tiennyt ennen triathlonharrastusta, kuinka sitkeä ja kilpailuviettinen ihminen minussa piilee. Olin oikeastaan vähän järkyttynyt kun sen tajusin, nyt pidän näistä ominaisuuksista - näitähän voi hyödyntää vaikka mihin.


Töissä on ollut kaikenlaisia kivoja juttuja.
Huomenna menen haastatteluun ja fyysiseen testiin. Haastattelu on siisteissä sisäolosuhteissa, mutta testiin mennään rämpimään Mustaanvuoreen. Katsotaan miten tytön käy, pysykää kuulolla ja wish me luck!

2 kommenttia:

  1. JEE! Mahtavaa! Tää on ihan sua varten luotu homma! Näytä niille! Vapise Mustavuori!

    VastaaPoista
  2. Mustavuori jytisee parin tunnin päästä!

    VastaaPoista