lauantai 8. helmikuuta 2014

Terveisiä Tallinnasta

Työt, treenit ja matkustaminen pitävät ihmisen kiireisenä toimeliaana.

Viikko sitten kävin ystävien kanssa Tallinnassa. Aikoinaan opiskelimme yhdessä Tartossa (omasta mielestämme aika lailla hiljattain - itse asiassa kohta 20 vuotta sitten...). Olemme pyrkineet pitämään perinteitä yllä ja tapaamaan säännöllisesti, tällä kertaa kuulumiset vaihdettiin Tallinna-viikonlopun aikana. Puhetta ja naurua riitti!


Kattojen yllä. Kattokaa ny kuinka hienoa!
Viikonlopun reissua varten edellisviikon treenit tein maanantai-illan ja perjantaiaamun välillä. Siihenkin sain tungettua 10 tuntia kaikenlaista. Joogaa siitä oli reipas kolme tuntia, joten viikko pysyi kevyenä. Sain mahtumaan viikkoon myös niskajumin, pää ei yhtäkkiä kääntynyt oikealle. Niska napsahti perjantaiaamuna (hiusten harjaaminen ON vaarallista), joten se haittasi vain Tallinnan nähtävyyksien katselua. Katselin sitten vain vasemmalla puolella olevat nähtävyydet.

Aamulla satoi lunta.

Tallinna on kaunis kaupunki myös talvella. Turistejakin oli merkittävästi vähemmän kuin vilkkaaseen kesäaikaan.

Kalamajan tehdaskompleksia iltapimeällä.
Illalla kävimme syömässä Kalamajan alueella kivenheiton pässä keskustasta. Siellä oli boheemi ja rosoisen särmikäs tunnelma, menen ehdottomasti uudestaan paremmalla ajalla koluamaan sisustuskauppoja, kahviloihin ja syömään.

Maiasmokissa pitää Tallinnassa aina käydä. Hyvää kahvia ja naminamileivoksia.

Söimme F-Hooneessa Telliskivi Loomelinnak -keskittymässä. Alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja pari Saku Originaalia - 21 euroa. Ei paha.


Turistit tallaamassa katua.
Tänään juoksentelin parin tunnin kevyen lenkin. Sää oli juoksuun sopiva, lämpötila oli hivenen plussan puolella, ei palellut. Juokseminen on suosikkilajini aina vaan.

Nähtävyys on viroksi vaatamisväärsus.
Tällä viikolla oli vielä joogapaikan kuukausikortti voimassa, joten siellä piti käydä ahkerasti vielä kun oli mahdollisuus. Yhtenä päivänä tosin mietin, että onkohan minulla hiukkasen väärät kannustimet mennä joogaamaan, kun odotan lähinnä sitä tunnin rentoutusosuutta, siinä kun aina hetkeksi nukahdan.

Kohtuotsa vaateplats. Näköalapaikka.
Tänään illalla on Triathlonteam226:n 10-vuotisjuhlagaala. Mukavaa nähdä seurakavereita välillä muutenkin kuin uimalakki päässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti