keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Joulukuun 30. päivä, poistuin mukavuusalueelta

Poistuin tänään tällaisessa paikassa mukavuusalueelta:Se kannatti, tein jotakin mitä en ole koskaan ennen tehnyt! Kävin ison altaan pohjassa!

Nyt kun olette lopettaneet aplodeeraamisen, voin kertoa että en tosiaan koskaan ole päässyt ison altaan pohjalle asti. Toki harvemmin olen yritellytkään, koska siinä hommassa poistun niin kauas mukavuusalueelta :) Pieni (?) vesipelko sieltä edelleen kurkkii. En ole oikein tajunnut miten sieltä pohjasta voi tulla pois kun keuhkot on jo valmiiksi tyhjät, eihän mulla enää happi riitä. Paitsi että ihan hyvin riitti kun uskalsi mennä vaan!

Kävin sitten toistakymmentä kertaa siellä pohjassa. Uintivuorolla oli rauhallista niin oli mukava kikkailla tällaista. Toistot eivät kyllä olleet tasalaatuisia... Muutama yritys ei mennyt millään pohjaan asti. Silti, ennen en kuulkaa ole päässyt lähellekään! Kerran pääsin pohjaan istumaan :) 

Meinasin että otan tuosta pohjaan menemisestä tavoitteen vuodelle 2016 mutta hupsista keikkaa se meni jo, täytyy keksiä jotain muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti