tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulukuun 29. päivä, kampaajalla

Kampaajapäivä, juhlapäivä! Olen käynyt samalla kampaajalla likipitäen 10 vuotta, en enää tarkkaan edes muista kuinka pitkään. Bläki Tampereella Rongankadulla on ollut olemassa jo kuusi vuotta, sinne seurasin kampaajaani toisesta paikasta. 
Kun löytää hyvän kampaajan, siitä ei luovuta. Bläkin Linda saa tehdä hiuksilleni mitä haluaa. Tai no melkein, pituudesta en ole nyt halunnut luopua. Minä, jolla oli aina ennen mustat lyhyet hiukset. Muistaakohan kukaan?

Vaaleahkosta väristä lähdettiin.

Pitkähköhiuksisena on niin helppo olla kun urheilee paljon. Hiukset ovat muuten kovilla uimahallin kloorivedessä. Muutoinkin hiukset on pakko pestä usein, joskus päivittäin.
Lueskellessani lehtiä (parhautta kampaajakäynnillä!) Linda ideoi jotakin, kävi sekoittamassa värit ja laittoi ne päähän. Kyselin jossain vaiheessa kahvia juodessani, että mitäköhän väriä laitettiin. Ei tarvitse enempiä kysellä kun luottaa kampaajaan.
Pidin todella paljon edellisestä väristäni, siinä oli vaaleita ja ruskeita sävyjä sekaisin. Nyt laitettiin kuparia ja kas, se vanha väri alkoikin tuntua tylsältä. Kyllä nyt on kuparin aika taas! Minulla muuttuu mieli tiheään ja hiusten värin pitää myös muuttua.


Kampaajan otan aina lepopäivälle. Urheilun ehdoilla, jep :) En millään raaski hikiurheilla samana päivänä kun olen käynyt kampaajalla. Kerrankin kun on hiukset laitettu kivasti ja hyväntuoksuisilla aineilla.Kuparipäänä mennään taas vähän aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti