sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulukuun 27. päivä, kissaviikon päätös

Reilu viikko saatiin hoitaa Hippi-kissaa, tänään Hippi lähti kotiin.

Kylläpä meni viikko rattoisasti tämän karvakaverin kanssa. Joka päivä sai nauraa ääneen tälle hassulle otukselle!Kyllä taas muistui mieleen sekin, kuinka kissa poistaa stressiä. Se on tutkittu asia ja allekirjoitan sen täysin. Kissan silittely ja rapsuttelu, kissan kanssa leikkiminen ja kehräyksen kuunteleminen on rauhoittavaa ja silloin keskittyy vain siihen hetkeen. Ei enää mieti päivän työ- tai muita murheita eikä stressaa huomisesta.

Palapelin kokoaminen on minun joulun ajan puuhaani. En tiennyt onko se Hipin kanssa uhka vai mahdollisuus, mutta rohkeasti kokeilin. Hyvin se meni! Välillä palaset kiinnostivat liikaa, mutta sehän tarkoitti vain huomion hakua ja siitä selvittiin kun leikittiin hiirillä ja palloilla vähän aikaa. Muutamat kunnon loikat Hippi palapelin päälle otti mutta kissahan osaa hypätä niin nätisti että mitään vahinkoa ei tapahtunut.


Palapelin päällä on kiva makoilla.

Loikkamestarista otettiin vähän videotakin, hiirileikkiä peiton alla ei yksikään kissa voi vastustaa ja Hippi olikin siinä melkoinen taituri.


Hippi sai pysyvän kutsun tulla meille hoitoon milloin vaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti